BAYRAMKAMP.UZATMA.jpg (541 KB)

Tesa Protect Çizilmeyi Önleyici Keçe Beyaz 16lı 18mm 57892-00000

Ürün Kodu: 71084
43,10 TL
  • Ürün açıklaması
  • Ödeme
  • Yorumlar
  • Teslimat
  • Tesa Protect Çizilmeyi Önleyici Keçe 16lı 18mm 57892-00000

    Zemin Çizilmelerini Engelleyin, Kayma Tehlikesini Azaltın, Tüyleri Toplayın!
    Tüketici ürünlerimizle ilgili daha fazla bilgi edinin
    Her evde yüksek kayma riski olan alanlar vardır.Eğer evde çocuk varsa risk daha da artmaktadır. tesa'nın kaydırmazlık çözümleri olan keçeleriyle kayma tehlikesini belirgin şekilde en aza indirerek, mobilya ve sandalyelerinizin zemin ile olan temasında kolaylıkla tedbir almanız mümkündür. Kaydırmaz keçeler, yüksek yapışma gücüne sahiptir.Mobilyalarınızda güvenle kullanabilirsiniz.Sabit dayanma sağlayan sert ve sağlam bir kaplamaya sahiptirler.

    tesa'nın çizilme önleyici ve zemin koruyucu keçeleri ve koruma tamponları zemin kaplamanızı ve duvarlarınızı hem hasardan korur hem de kulaklarınızı rahatsız edici cızırtı sesinden kurtarır. Sandalye ayaklarınıza çizilme önleyici keçeleri uyguladığınızda laminant veya parkeleriniz için endişelenmenize gerek kalmayacaktır. Sandalyeler gürültü çıkarmadan hassas yüzeylerde nazikçe kayar. tesa'nın koruma tamponlarıyla duvarlarınızı, temas edip çirkin noktalar oluşturan kapı kollarından koruyabilirsiniz. Kaydırmazlık ve çizilme önleyici keçeler, günlük problemlerin çözümünde küçük ama etkili yardımcılardır!

    Giysiler için Tiftik ve Hav Toplayıcısı ve Evcil Hayvan Tüy Toplayıcısı, günlük hayatta giysileriniz üzerinde oluşan toz, tiftik, ve havları pratik bir şekilde toplamanıza yardımcı olur. Evcil hayvanlarınıza ait tüyleri de hayvanlara özel üretilmiş tüy toplayıcı sayesinde kolayca temizleyebilirsiniz.

    Tahta, cam, parke, laminat ve seramikleri korur
    Farklı boyutlarda önceden kesilmiş veya uygun boyuta göre kesilebilir

Kampanya
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.