baharkampanyasıdik.jpg (619 KB)

Rembrandt Soft Pastel Boya Caput Mortuum Red 343.5

Ürün Kodu: 21545
%5
98,00 TL
93,10 TL
  • Ürün açıklaması
  • Ödeme
  • Yorumlar
  • Teslimat

  • Pastel uygulanacak zemin dokulu bir zemin olmalıdır. Pastelin özelliğinden dolayı tutunma kağıt üzerindeki dokulu, lifli ve tanecikli yüzeyler sayesinde olur. Canson pastel kağıtları özellikle bu amaç için üretilmektedir. Zemin olarak yüzeyi eğer uygun bir dokuya sahip ise bunlar karton ve ağaç üzerinde de uygulanabilirler.

    Rembrandt markalı pastellerin yumuşaklığı kullanmada rahatlık ve ferahlık sağlar. Bu pastelin yumuşaklığı renklerin saflığına da işarettir. "Talens" markalı pastelleri de kullandığınız zaman yekpare ve müsavi renk alanları, ince renk derecelendirmeleri ve karışımlar elde edilir. Bütün yumuşak ve iyi kaliteli pasteller kolayca kırılabilirler, kullanan buna alışmalıdır. Çünkü, pastel maddesi ne kadar yumuşak olursa bundan imal edilen pastel kalemi de o ölçüde kırılabilir olacağı gayet tabiidir.

    Rembrandt Soft Pastelleri, profesyonel ve amatör sanatçıların yüksek taleplerini karşılamaktadır. En kaliteli kaolin bağlayıcı ile karıştırılan saf pigmentler maksimum direnç sağlar. Yüksek renk gücü ve saflığı mükemmel sonuçlar verir ve parlak bir görünüm sağlar.

Kampanya
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.